česky | english
Nákupní koš: je prázdný

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Hl.strana > Souhlas se zpracováním osobních údajů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Stat-X CZ s.r.o. , se sídlem U Smaltovny 716/3, 37001 České Budějovice , IČ: 01992333, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u C 21961 vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • ulice, město a psč fakturační a dodací adresy

     

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, fakturační a doručovací adresu tvořenou ulicí, městem a PSČ je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem učinění objednávky v eshopu www.stat-x.cz a/nebo založení uživatelského účtu k čerpání výhod registrovaných uživatelů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5let od vašeho posledního nákupu.

     

  3. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga, _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Do konce prohlížení stránek
    SPAM filtr cryptcookietest Umožňuje rozeznat zda jste uživatel nebo robot - ochranný kód, který opíšete jako ochranu proti SPAMu v našich komentářích a dotazech Do konce prohlížení stránek
    Provizní systém cjevent Učinění objednávky a rozpoznání partnerského webu (slevové servery, kupónové a další weby odkazující na náš eshop) Maximálně 30 dní od příchodu z partnerské sítě.
    Funkce obchodu PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Do konce prohlížení stránek























  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@stat-x.cz
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Členové Stat-X Group za účelem tvorby nabídek, zpracovávání a expedici objednávek (společnosti Stat-X GmbH, Stat-X Kft., Stat-X Deutschland GmbH)
    • Přepravní společnosti GLS CZ s.r.o., PPL CZ s.r.o., DHL Express Czech Republic, s.r.o., Česká pošta s.p., Geis Parcel CZ s.r.o. (za účelem doručení objednávky)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

     

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů